Seminte de floarea soarelui BIO germinate

Seminte de floarea soarelui germinate si crude 0,4 kg

Germinarea semintelor creste semnificativ continutul acestora de vitamine, minerale, enzime, acizi grasi nesaturati, antioxidanti.

Germinarea facuta de noi are loc in conditii controlate de temperatura si umiditate pentru a obtine un germene bine dezvoltat, proces carein functie de tipul de seminte poate dura pana la 3 zile. Fulgii de cereale si musliul crocant obisnuit sunt obtinuti prin procesarea semintelor la temperaturi mai mari de 100°C, fapt care duce la distrugerea masiva a componentelor vii ale acestora. Produsul nostru este obtinut doar din ingrediente care in intregul lant de procesare nu au fost tratate la mai mult de 42°C (temperatura care nu distruge componentele vii ale produsului).

Hrisca BIO crocanta

Hrisca ecologica germinata si cruda 0,4 kg

Germinarea semintelor creste semnificativ continutul acestora de vitamine, minerale, enzime, acizi grasi nesaturati si antioxidanti. Germinarea facuta de noi are loc in conditii controlate de temperatura si umiditate pentru a obtine un germene bine dezvoltat, proces care in functie de tipul de seminte poate dura pana la 3 zile. Fulgii de cereale si musliul crocant obisnuit sunt obtinuti prin procesarea semintelor la temperaturi mai mari de 100°C, fapt care duce la distrugerea masiva a componentelor vii ale acestora. Produsul nostru este obtinut doar din ingrediente care in intregul lant de procesare nu au fost tratate la mai mult de 42°C (temperatura care nu distruge componentele vii ale produsului).

Ovaz Bio Crocant

Ovaz ecologic germinat si crud 0.4 kg

Germinarea semintelor creste semnificativ continutul acestora de vitamine, minerale, enzime, acizi grasi nesaturati si antioxidanti. Germinarea facuta de noi are loc in conditii controlate de temperatura si umiditate pentru a obtine un germene bine dezvoltat, proces care in functie de tipul de seminte poate dura pana la 3 zile. Fulgii de cereale si musliul crocant obisnuit sunt obtinuti prin procesarea semintelor la temperaturi mai mari de 100°C, iar acest fapt duce la distrugerea masiva a componentelor vii ale acestora. Produsul nostru este obtinut doar din ingrediente care in intregul lant de procesare nu au fost tratate la mai mult de 42°C (temperatura care nu distruge componentele vii ale produsului).

Musli crocant,germinat BIO

Musli crocant,germinat din patru seminte 0.4 kg

Ingrediente: seminte germinate 80% (in auriu, hrisca, susan, floarea soarelui), smochine, stafide, caise, toate provenind din agricultura ecologica.
Germinarea semintelor creste semnificativ continutul acestora de vitamine, minerale, enzime, acizi grasi nesaturati si antioxidanti. Germinarea facuta de noi are loc in conditii controlate de temperatura si umiditate pentru a obtine un germene bine dezvoltat, proces care in functie de tipul de seminte poate dura pana la 3 zile. Fulgii de cereale si musliul crocant obisnuit sunt obtinuti prin procesarea semintelor la temperaturi mai mari de 100°C, fapt care duce la distrugerea masiva a componentelor vii ale acestora. Produsul nostru este obtinut doar din ingrediente care in intregul lant de procesare nu au fost tratate la mai mult de 42°C (temperatura care nu distruge componentele vii ale produsului).

Musli crocant,germinat BIO

Musli crocant,germinat din susan,caise si smochine 0.4 kg

Ingrediente: susan germinat 68%, seminte de in, smochine 7%, stafide, caise 6%, toate provenind din agricultura ecologica. Germinarea semintelor creste semnificativ continutul acestora de vitamine, minerale, enzime, acizi grasi nesaturati si antioxidanti. Germinarea facuta de noi are loc in conditii controlate de temperatura si umiditate pentru a obtine un germene bine dezvoltat, proces care in functie de tipul de seminte poate dura pana la 3 zile. Fulgii de cereale si musliul crocant obisnuit sunt obtinuti prin procesarea semintelor la temperaturi mai mari de 100°C, fapt care duce la distrugerea masiva a componentelor vii ale acestora. Produsul nostru este obtinut doar din ingrediente care in intregul lant de procesare nu au fost tratate la mai mult de 42°C (temperatura care nu distruge componentele vii ale produsului).