Categoria: Fainuri

Faina de soia

Faina ecologica cruda de soia 500g

Faina de soia contine: 26% hidrati de carbon, 15-22% grasimi, 37-40% proteine, intre care o multime de aminoacizi grasi nesaturati valorosi, vitamine precum A, B2, B5, B6, C, D, E si, in cantitati apreciabile, minerale. Se preteaza la preparatele cele mai variate de la coca de pizza, paine, paste fainoase, prajituri pana la sosuri, la care 10-20% din cantitatea de faina se poate inlocui cu faina de soia. Coca astfel obtinuta este mult mai bogata in proteine si are un grad mult mai scazut de perisabilitate. Aceasta faina nu a fost obtinuta din soia prajita, ci cruda.

Cumparand acest produs ati acoperit costurile cultivarii a aprox. 1,5 mp de teren fara substante chimice de sinteza.
Va multumim!

Malai fin

Malai fin din porumb bio 500g

Porumbul este o sursa bogata de nutrienti, printre care tiamina (vitamina B1), acidul pantotenic (vitamina B5), acidul folic, fibrele, vitamina C, fosforul si manganul. Se utilizeaza in diferite preparate pe baza de cereale (paine, mamaliga, bors) precum si in uz cosmetic.
Nu contine gluten!

Pofta buna!

Cumparand acest produs ati acoperit costurile cultivarii a aprox. 1,5 mp de teren fara substante chimice de sinteza.
Va multumim!

Faina de orez

Faina bio integrala de orez 500g

Faina de orez Petras Bio a fost obtinuta prin macinarea orezului integral. Se poate folosi la ingrosarea unor preparate culinare (tocanite, gulasuri, sosuri, etc.), la produse de patiserie (budinci, checuri, etc.) Reteta de budica: Se da in clocot 250 ml lapte sau de apa la care se adauga o lingura de faina de orez si se fierbe la foc mic amestecand continuu aproximativ 5 mintue.
Nu contine gluten!

Pofta buna!

Cumparand acest produs ati acoperit costurile cultivarii a aprox. 1,5 mp de teren fara substante chimice de sinteza.
Va multumim!

Faina de hrisca

Faina bio de hrisca 500g

Faina de hrisca are un mare continut de proteine (pana la 18%), dintre care cele cu aport biologic deosebit sunt peste 90% si o concentratie deosebita de aminoacizi sentiali precum arginina, lyzina, threonina, triptofanul, cysteina. Continutul in minerale este de asemenea ridicat: fier, zinc, seleniu. Aromata si gustoasa, este un aliment intalnit in bucataria multor popoare, mai mult sau mai putin asiatice. Din faina de hrisca se pot face paine, prajituri si biscuiti, paste fainoase, clatite.
Nu contine gluten!

Pofta buna !

Cumparand acest produs ati acoperit costurile cultivarii a aprox. 1,5 mp de teren fara substante chimice de sinteza.
Va multumim!

Faina integrala de secara