Categoria: Paste fainoase "delicatese"

Tagliatele cu hribi

Tagliatelle din grau dur cu hribi 250 g

Ingrediente: faina de grau dur*, hribi de padure uscati 4%*
*= ingredientele au fost obtinute in conformitate cu regulile productiei ecologice

Pastele noastre fainoase sunt artizanale, laminate* si uscate la 43 de grade.
* in procesul de laminare aluatul se preseaza mult mai putin decat la procedeul de presare (extrudare) al pastelor comune, prin aceasta o mare parte din albumina din aluat ajungand la suprafata pastelor. La fierbere porii se vor inchide si pastele vor ramane mai stabile si mai consistente, avand un gust mai bun si fiind “al dente”.
** In productia industriala pastele se usuca in 3 pana la 4 ore la temperaturi de pana la 130 de grade. In manufactura noastra uscarea dureaza pana la 2 zile, astfel incat substantele nutritive raman nemodificate, fapt care imbunatateste gustul.

Cumparand acest produs ati acoperit costurile cultivarii a aprox. 1,5 mp de teren fara substante chimice de sinteza.
Va multumim!

Tagliatelle cu galbiori

Tagliatelle din grau dur cu galbiori 250 g

Ingrediente: faina de grau dur*, galbiori de padure uscati 4%*
*= ingredientele au fost obtinute in conformitate cu regulile productiei ecologice

Pastele noastre fainoase sunt artizanale, laminate* si uscate la 43 de grade.
* in procesul de laminare aluatul se preseaza mult mai putin decat la procedeul de presare (extrudare) al pastelor comune, prin aceasta o mare parte din albumina din aluat ajungand la suprafata pastelor. La fierbere porii se vor inchide si pastele vor ramane mai stabile si mai consistente, avand un gust mai bun si fiind “al dente”.
** In productia industriala pastele se usuca in 3 pana la 4 ore la temperaturi de pana la 130 de grade. In manufactura noastra uscarea dureaza pana la 2 zile, astfel incat substantele nutritive raman nemodificate, fapt care imbunatateste gustul.

Cumparand acest produs ati acoperit costurile cultivarii a aprox. 1,5 mp de teren fara substante chimice de sinteza.
Va multumim!

Tagliatelle cu boia

Tagliatelle din grau dur cu boia 250 g

Ingrediente: faina de grau dur*, boia 4%*
*= ingredientele au fost obtinute in conformitate cu regulile productiei ecologice

Pastele noastre fainoase sunt artizanale, laminate* si uscate la 43 de grade.
* in procesul de laminare aluatul se preseaza mult mai putin decat la procedeul de presare (extrudare) al pastelor comune, prin aceasta o mare parte din albumina din aluat ajungand la suprafata pastelor. La fierbere porii se vor inchide si pastele vor ramane mai stabile si mai consistente, avand un gust mai bun si fiind “al dente”.
** In productia industriala pastele se usuca in 3 pana la 4 ore la temperaturi de pana la 130 de grade. In manufactura noastra uscarea dureaza pana la 2 zile, astfel incat substantele nutritive raman nemodificate, fapt care imbunatateste gustul.

Cumparand acest produs ati acoperit costurile cultivarii a aprox. 1,5 mp de teren fara substante chimice de sinteza.
Va multumim!

Tagliatelle cu canepa

Tagliatelle din grau dur cu canepa 250 g

Ingrediente: faina de grau dur*, canepa 10%*
*= ingredientele au fost obtinute in conformitate cu regulile productiei ecologice

Pastele noastre fainoase sunt artizanale, laminate* si uscate la 43 de grade.
* in procesul de laminare aluatul se preseaza mult mai putin decat la procedeul de presare (extrudare) al pastelor comune, prin aceasta o mare parte din albumina din aluat ajungand la suprafata pastelor. La fierbere porii se vor inchide si pastele vor ramane mai stabile si mai consistente, avand un gust mai bun si fiind “al dente”.
** In productia industriala pastele se usuca in 3 pana la 4 ore la temperaturi de pana la 130 de grade. In manufactura noastra uscarea dureaza pana la 2 zile, astfel incat substantele nutritive raman nemodificate, fapt care imbunatateste gustul.

Cumparand acest produs ati acoperit costurile cultivarii a aprox. 1,5 mp de teren fara substante chimice de sinteza.
Va multumim!

Tagliatelle cu spanac

Tagliatelle din grau dur cu spanac 250 g

Ingrediente: faina de grau dur*, spanac 2%*
*= ingredientele au fost obtinute in conformitate cu regulile productiei ecologice

Pastele noastre fainoase sunt artizanale, laminate* si uscate la 43 de grade.
* in procesul de laminare aluatul se preseaza mult mai putin decat la procedeul de presare (extrudare) al pastelor comune, prin aceasta o mare parte din albumina din aluat ajungand la suprafata pastelor. La fierbere porii se vor inchide si pastele vor ramane mai stabile si mai consistente, avand un gust mai bun si fiind “al dente”.
** In productia industriala pastele se usuca in 3 pana la 4 ore la temperaturi de pana la 130 de grade. In manufactura noastra uscarea dureaza pana la 2 zile, astfel incat substantele nutritive raman nemodificate, fapt care imbunatateste gustul.

Cumparand acest produs ati acoperit costurile cultivarii a aprox. 1,5 mp de teren fara substante chimice de sinteza.
Va multumim!