Tehnologia noastra

Dorim sa producem doar ce-i mai bun, de aceea si tehnologia noastra are cateva particularitati.

Intregul lant de productie, de la cultivarea terenurilor agricole, trecand prin morarit si pana la activitatea noastra, este certificat ecologic. Materia prima pe care o folosim nu provine de pe o piata anonima, ci cunoastem fiecare producator agricol in parte, lucru care ne este foarte important.

Pentru a pastra calitatile cerealelor prelucrate ne straduim sa folosim tehnologii cat mai blande. Deoarece odata cu cresterea temperaturii de prelucrare produsele isi pierd din proprietati noi folosim la obtinerea lor noastre cele mai mici temperaturi posibile.

La pastele fainoase nu folosim doar procedeul comun de extrudare ci si cel de laminare, la care fibra aluatului nu este rupta si nici incalzita, obtinand un produs premium ca gust si calitate.

Daca aveti sugestii cum am putea imbunatatii calitatea produselor noastre le asteptam cu placere.

Tehnologia produselor germinate si crude (sprouted raw foods)

Semintele utilizate se germineaza in conditii controlate de temperatura si umiditate pentru a obtine un germene bine dezvoltat, proces care in functie de tipul de samanta poate dura pana la 3 zile.

Produsele noastre sunt facute doar din ingrediente care in intreg lantul de procesare nu au fost incalzite la mai mult 42ºC, temperatura care pastreaza elementele vii ale produsului.

Mai multe despre avantajele produselor germinate si crude vedeti aici.

Toate produsele nostre sunt 100% bio, iar cele germinate si crude sunt fara gluten, indeplinind cerintele testului Elisa.